Vedonlyöntibonusten käyttäminen

Vedonlyöntibonukset ja uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat aloittelevalla pelaajalle mahdollisuuden pelata lähes kuin ammattilainen. Siksi aiommekin tässä artikelissa kertoa ensin miksi bonus kannattaa hyödäntää ja käydä kierrätys lävitse esimerkin kautta, sekä kertoa miten kannattaa pelata. Lue siis huolella tämä artikkeli läpi, niin lopuksi huikeat veikkausbonukset käyttöösi ja voit pelata jatkossa kun ammattilainen.

Vedonlyöntibonukset aloittelijoille

vedonlyontibonukset
Aletaan pelaamaan!

Vedonlyöntibonusten kierrätys

Kierrätysvaatimukset kuuluvat osana bonuksiin, ja pelisivustot asettavat näitä estääkseen väärinkäytökset. Taitavalle pelaajalle bonukset ovat silti lähes ilmaista rahaa, sillä vedonlyönnissä kierrätysvaatimukset ovat kasinoihin verrattaessa varsin matalia, ja voittaminen onnistuu seuraavalla strategialla lähes jokaiselta.

Ohjeet kierrätykseen

  • Pelaa ylikertoimia
  • Panosta maltillla
  • Ole kärsivällinen
  • Tutki huolella tilastoja
  • Etsi tietoa loukkaantumisista
  • Kun kierrätys täynnä kotiuta voitot
  • Älä missään vaiheessa tilttaa.

Parhaat uudet vedonlyöntisivut pelaajille

vedonlyontisivut
Lyö isolla, niin voitat kunnolla

Seuraavaksi esittelemme viisi hyvää vedonlyöntisivua, joiden vedonlyöntibonuksia kannattaa ehdottamasti kokeilla. Kaikki esitellyt vetosivustot ovat täysin suomenkielisiä ja erittäin luotettavia, joten niissä aloittelevakin pelaaja viihtyy helposti. Talletukset ja kotiutukset onnistuvat suomalaisella verkkopankilla, eikä sinua tulla huijamaan. Näillä pelisivustoilla saat hyvien bonusten lisäksi erinomaista asiakaspalvelua suomenkielellä.

Näistä ensimmäisenä esittely vuorossa on vanha kunnon Unibet, joka tarjoaa oivat eväät mitä erilaisimpiin urheiluvedonlyönnin osa-alueisiin. Lisäksi uuden pelitilin avaavat pelaajat saavat hienon 100% vedonlyöntibonuksen käyttöönsä heti ensimmäisellä talletuskerralla. Unibetin etuna mahtavan talletusbonarin lisäksi on se, että voit jatkossa katsoa ilmaiseksi La Ligaa, Serie A:ta, Bundesliigaa, Ranskan liiga, Hollannin liigaa, NBA koripalloa, CHL jääkiekkoa ja muita huippusarjoja ilmaiseksi. Nämä lähetykset toimivat jokaiselle 10 euron talletuksen tehneelle pelaajalla aina niin kauan, kun pelitilillä on yksikin sentti rahaa. Tämä lisää huomattavasti vedonlyöntibonarien pelaamiseen hauskuutta, kun voit seurata live-lähetysten avulla otteluiden kulkua.

Seuraava sivusto on suomalaisille uusi tuttavuus Fastbet, tätä sivua voi varauksetta suositella. Fastbet tarjoaa aivan uudenlaisen vedonlyöntikokemuksen, ja saitilla pelaaminen on sekä helppoa, että hauskaa. Kokeile tätä sivua ihmeessä jo heti tänään. Valikoimista heiltä löytyy niin live-vedot kuin perinteiset pitkävetokohteet.

Kolmas vedonlyöntisivusto on ComeOn, joka tunnetaan mielettömästä vedonlyöntibonuksestaan, eli saat ensimmäisellä talletuskerralla 10 euron talletuksella uskomattomat 50 euroa vedonlyöntirahaa pelattavaksi.

Neljäs sivusto on vähemmän tunnettu Suomessa, mutta maailmalla suosiota kerännyt William Hill, jossa voit pelata esimerkiksi vinttikoirakisoja. Heidän bonus on myös kova, talleta 25 euroa ja saat 25 euron riskittömän vedon pelattavaksi.

Viimeisenä, mutta ei vähimpäisenä vetosivustona esittelemme Paffin, joka on suomalaisten rakastama ikisuosikki ja tämä sivusto ei tarjoa muista poiketen vedonlyöntibonusta ollenkaan.

Näin veikkaat oikein

Oikein veikkaaminen saattaa kuulostaa hankalalta, mutta laadimme 10 kohdan listan niistä asioista, joita sinun tulee muistaa kun aloitat vedonlyönnin. Listassa käydään läpi jokaista pitkävedosta ja urheiluvedonlyönnistä kiinnostunutta pelaajaa. Löydät laatimamme hauskan listan täältä. Sitten kun olet opiskellut tarpeeksi niin ota vedonlyöntibonukset haltuun ja pelaamaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s